Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye:
+36 (70) 663-3110

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye: +36 (70) 663-3110

Gázszerelés

GázszerelésHa háztartásában, cégénél bármely gázkészülékével probléma adódik, vagy csupán ellenőriztetni akarja készüléke műszaki állapotát mi a nap 24 órájában várjuk hívását, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!

Legyen szó gázkazánról, gázkonvektorról, gázbojlerről, gáztűzhelyről, márkafüggetlen szervízünk áll az Ön rendelkezésére!

Cégünk kizárólag professzionális technológiákkal és magas szintű szakértelemmel rendelkező munkatársakkal dolgozik. Válasszon minket a garantáltan minőségi munka érdekében!

Használjon akár fűtésre, melegvíz előállítására, főzésre vagy netán világításhoz gázkészüléket, mi beszerelésben, szervizelésben is élen járunk. Szakembereink több éves szakmai tapasztalatuk alapján és a piacon lévő termékek széles ismeretanyagával állnak az Ön rendelkezésére, hogy a lehető legjobb megoldáshoz segítség Önt.

Nem elég a megbízhatóság, a gyors probléma megoldás is fontos? Járt már úgy, hogy hétvégén, ünnepnapon romlott el készüléke és fűtés, melegvíz nélkül maradt több órára vagy akár napokra? Legyen akár hétvége, akár ünnepnap, mi a nap 24 órájában állunk rendelkezésére, és rövid határidőn belül kiérkezünk az Ön által megadott címre!

Gázkészülékét minden évben vizsgáltassa felül Ön és környezete védelme érdekében. A karbantartási munkához hívjon minket! Nemcsak a gyorsaság és megbízhatóság áll mellettünk, hanem a kedvező díjazásunk is! Mi ugyanis a javítási munkák mellé kiszállási díjat nem számolunk fel.

Fűtési rendszerét modernizálná? Már meglévő rendszerét gáz tüzelésűre váltaná? Mi segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő készüléket, és beépítésével, szervizelésével garanciát vállalunk a hosszú távú működtetésre is.

Gazdaságosabb kazánt szereltetne be, de nem tud választani a piacon lévő termékek közül? Kérje szaktanácsadó kollégánk segítségét!

Miért is érdemes váltani? Manapság a gáz az egyik legtisztábban égő, és legalacsonyabb káros anyag kibocsájtó fosszilis tüzelőanyagok egyike. A fatüzeléses megoldásoknál és az olajfűtési technológiáknál jóval kevesebb káros szén-dioxiddal szennyezi a levegőnket.

Nem véletlen, hogy világszerte több milliárdan választják háztartásuk energiaforrásaként, hiszen az egyik legbiztonságosabb működtetést biztosít.

Nem utolsó szempont, hogy a gázzal működő készülékek élettartama hosszú, akár kétszerese is lehet az egyéb fűtési, melegítési rendszerekének.

Ezért is nem meglepő, hogy ma a legelterjedtebb kazános fűtési rendszer a gázkazános fűtés. Mellette szól a könnyű, tiszta kezelhetőség, a megbízhatóság és biztonság, valamint a jó hatásfok is.

Egy jól, biztonságosan és költséghatékonyan működő fűtési rendszer elengedhetetlen feltétele egy modern gázkazán. Ebben segítünk Önnek!

Vállaljuk nyílt égésterű gázkazán, zárt égésterű kazán, turbós gáz kazán vagy akár kondenzációs kazán, illetve konvektorok beépítését, cseréjét és szervizelését is. Szakembereinkkel elvégezzük készülékének tisztítását, üzemmód átállítását, fűtésrendszerének karbantartását, légtelenítését, feltölését, valamint műszaki-biztonsági felülvizsgálatát. Keressen minket, és mi kedvező konstrukciókkal állunk az Ön rendelkezésére! Visszatérő ügyfélkörünk garancia a megbízhatóságunkra!

Konyháját újítja és új gáztűzhelyet vásárolt, aminek üzembe szerelését kérné? Vagy netán nincs megelégedve régi készüléke működésével, és csak átnézetni, tisztíttatni szeretné? Meghibásodás esetén azonnali javításra lenne szüksége? Mi az év minden napján állunk az Ön rendelkezésére!

Ön és környezete egészségének megóvása érdekében gázkészülékein rendszeresen végeztessen felülvizsgálatot arra szakosodott szakemberrel! Hívjon minket!

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye: +36 (70) 663-3110

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye:
+36 (70) 663-3110