Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye:
+36 (70) 663-3110

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye: +36 (70) 663-3110

Kaputelefon szerelés

Kaputelefon szerelésElavult a kaputelefonos rendszere? Meghibásodást észlelt? Nem csörög, zúg a vonal, esetleg teljesen néma? Nem tudja beengedni a látogatóit? Egy hibásan működő kaputelefon sok bosszúságot okozhat. Ne várjon tovább! Mi a legmodernebb eszközökkel orvosoljuk a problémát, hogy minél előbb gond nélkül használhassa készülékét!

Kaputelefon szerelés, szervizelés, modernizálás, kiépítés megbízató minőségben, magas szakértelemmel, garanciával.

Több éves szakmai tapasztalatunkkal és precíz munkavégzésünkkel vállaljuk családi házak, társasházak, irodák, üzletek új kaputelefonos rendszerének kiépítését vagy a már meglévő karbantartását, modernizálását, javítását. Az év bármely napján, non-stop telefonos ügyelettel várjuk hívását!

Csakis szakszerű technikával és eszközökkel, megbízható rendszerekkel, gyors kiszállással, kedvező árakkal dolgozunk, így garantáljuk, hogy munkánkkal elégedett lesz. Munkaidőn túli, hétvégi vagy ünnepnapon való kiszállási költséget nem számolunk fel!

Kaputelefon a biztonság érdekében

A jól működő kaputelefonos rendszer a kényelem mellett a biztonságot is szolgálja. Személyes biztonságunk és vagyontárgyaink biztonsága érdekében ma már elengedhetetlen, hogy a kapun bejönni kívánó személyt, személyeket ellenőrizve tudjuk beengedni akár lakásunkba, akár irodánkba, üzletünkbe. Ha még nincs kiépített rendszere, vagy a korábbinak, már az elavultnak akadozik a működése, keressen minket! Igényei felmérése után rövid határidővel, precíz munkavégzéssel egy megbízható, professzionális kaputelefonos rendszert építünk ki Önnek.

Kiépített rendszereinkre, elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk. Válassza a gyors, megbízható kaputelefon szerelést! Ne várjon tovább, hívjon minket mihamarabb!

A legmodernebb CodeFon digitális rendszer kiépítése gyorsan, olcsón, szakszerüen

Ennek a digitális rendszernek köszönhetően nem kell többé a kaput nyitó kulcs után kutatnia táskájában, zsebében. Nem áll fenn a veszély, hogy otthon hagyott kulcsa miatt nem tud bejutni a kapun. A kódzár funkcióval elég csak egy előre megjegyzett, minden lakáshoz egyedileg beprogramozott számsort beütni, és már nyílik is az ajtó.

Vendégeinek nem kell folyamatosan a hívógombon tartaniuk az ujjukat! A lakás számának beütése után rövid idővel már csörög is Önnél a telefon. Készülékén lévő gombbal pedig azonnal nyitható a kapuba beszerelt mágneszár. A világítással ellátott névtábla megkönnyíti látogatója dolgát sötétben is.

A még egyszerűbb kapunyitást a kártyás vagy kulcstartó korongos beléptető teszi lehetővé. Ezt az érzékelőhöz tartva egy pillanat alatt nyílik kapuja. Nem kell többé sötétben a kulcslyukat keresgélnie.

Hívjon minket, hogy szakembereink egy jól működő, megbízható kaputelefonos rendszert építsenek ki Önnél!

Ne várjon tovább, hívjon minket, hogy

  • meglévő, de meghibásodott kaputelefon készülékét megjavítsuk,
  • elavult rendszerét modernizáljuk,
  • teljesen új, modern kaputelefonos rendszert építsünk ki az Ön és vagyontárgyai biztonsága érdekben.

Válasszon minket, mert

  • a lehető leggyorsabban, az év bármely napján, a nap 24 órájában, akár azonnal indulunk a meghibásodás helyszínére,
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk,
  • megbízható, tapasztalt kollégákkal dolgozunk,
  • modern eszközrendszerrel rendelkezünk,
  • munkáinkra garanciát vállalunk.

Kaputelefon szerelésben, modernizálásban, új rendszerek kiépítésében mi otthon vagyunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb megoldjuk problémáját, lakásának, házának, üzletének, irodájának biztonságát növelni tudjuk!

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye: +36 (70) 663-3110

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye:
+36 (70) 663-3110