Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye:
+36 (70) 663-3110

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye: +36 (70) 663-3110

Klíma szerviz | Szerelés, javítás, tisztítás, karbantartás Budapesten

KlímaszerelésHa egészséges környezetben szeretne élni…

Klíma szerviz és karbantartás olcsón, gyorsan és megbízhatóan!

Bármilyen típusú és márkájú klíma javítását vállaljuk garanciával.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk cégünk klíma szerviz szolgáltatását:

Megbízható és szakmailag tapasztalt kollégáink non-stop szerviz szolgáltatásunkkal a hibabejelentést követően rövid határidőn belül kiérkeznek az Ön által megadott helyszínre, hogy a hibaelhárítást megkezdhessék.

A hibabejelentéskor kérjük, készüljön a meghibásodott berendezés típusával, korával, a hiba rövid ismertetésével, hogy kollégáink megfelelő felkészültséggel érkezhessenek a helyszínre.

Fontosnak tartjuk megrendelőink bizalmát, ezért minden esetben a javítás első lépéseként a hiba feltárására kerül sor, majd tájékoztatjuk megrendelőnket a hibáról, annak lehetséges okáról és a helyszínen végzünk egy javítási költség kalkulációt.

Gyors és rugalmas klíma javítás és karbantartás, kedvező árakkal, gyors kiszállással, szombat-vasárnap és ünnepnapokon is! Non-stop telefonos ügyfélszolgálat a nap 0-24 órájában! Hívjon minket!

Kiszállási díjat a nálunk megrendelt javítás esetén nem számítunk fel!

Legyen szó akár beltéri, kültéri, split, mobil, akár ablak klíma berendezésekről, mi tudjuk problémájára a megoldást, segítünk Önnek!

Cégünk komoly szakértelemmel áll meglévő és leendő megrendelőink rendelkezésére a klíma, a hűtés-és a légtechnika területein. Munkatársaink számára a szakmai fejlődést folyamatosan biztosítjuk, ezáltal egy kiváló szaktudással rendelkező csapatot tudhatunk magunkénak.

Kizárólag klímaberendezések tisztításával, karbantartásával, javításával foglalkozunk, de amennyiben tanácstalan, hogy klíma vásárlás esetén milyen készüléket válasszon, mi abban is segítünk Önnek. Hívja kollégáinkat! Több éves szaktudással rendelkező szerviz munkatársaink tapasztalatuk révén segítenek kiválasztani az Önnek, pénztárcájának és környezete igényeinek legmegfelelőbb típust.

Javasoljuk, hogy otthona, irodája, üzlete klíma készülékeit minden évben 2 alkalommal, tavasszal és ősszel műszakilag ellenőriztesse. A rendszertelenül karbantartott és tisztítatlan berendezések makacs veszélyforrások lehetnek az emberi szervezet számára:

a lerakódott por szilikózist, porallergiát okozhat, továbbá a megrekedt gombák és baktériumok fertőző betegségeket, komoly légúti megbetegedéseket és akár tüdőgyulladást is okozhatnak.

 

Karbantartási szolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magában:

  • beltéri és kültéri egység tisztítása és fertőtlenítése speciális vegyszerrel
  • készülékben lévő gáznyomás ellenőrzése
  • cseppvíz elvezető csövek megfelelő átfolyásának átvizsgálása
  • hőmérséklet ellenőrzése, hűtőteljesítmény mérés

Nagyobb meghibásodás esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Amennyiben klíma berendezésének hűsítő hatását hosszú távon szeretné élvezni, gondoskodjon rendszeres karbantartásáról, mellyel meghosszabbítja annak élettartamát és hatékonyságának növeléséhez is hozzájárul.

Ne tanakodjon, ne habozzon, tárcsázzon! Várjuk szíves megrendelésüket a hét minden napján, a nap minden szakaszában!

Ha bármilyen kérdése, észrevétele lenne, hívjon minket bizalommal, kollégáink segítségére lesznek!

Minden márkájú és típusú készüléket javítunk, szerelünk, karbantartunk, tisztítunk télen-nyáron, hétfőtől vasárnapig!

Hívjon minket és reméljük, hogy gyors szerviz szolgáltatásunkkal hosszú távra elnyerhetjük bizalmát! Hűséges megrendelőink részére egyedi kedvezményeket biztosítunk!

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye: +36 (70) 663-3110

Non-stop telefonos ügyelet, Budapest, Pest megye:
+36 (70) 663-3110